bird
zondag 26 mei | 04.36 uur

Maarten Melis nieuwe tandarts in Brakel

24-08-2023 13:53
uur
Door: Britta Alink
tandarts brakel_maarten melis
Maarten Melis heeft na zijn studie gewerkt in een tandartspraktijk in Geldermalsen. (foto: aangeleverd)

BRAKEL – Tandarts Maarten Melis neemt per 1 september de tandartsenpraktijk van Paul de Jong over.

Paul de Jong was ruim dertig jaar tandarts in Brakel. De huidige praktijk aan de Meidoornstraat 2 wordt onder de naam Tandarts Melis voortgezet door Maarten Melis (36).  In december volgt een verhuizing naar de Groenling. Daar komt een nieuwe en moderne praktijk achteraan in het winkelcentrum waar onder ander ook Keurslager De Vries en Cadeauwinkel De Schatkamer gevestigd zijn.

Meerdere behandelkamers
Op dit moment heeft de praktijk één behandelkamer, op de nieuwe locatie komen er meerdere behandelkamers. In januari start naast Melis nog een collega-tandarts, Jaap-Jan Baak. “We beginnen deze week met de verbouwing”, zegt Melis. “Het is een fijne locatie, met meer ruimte en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De nieuwbouw stelt ons in staat om volledig te voldoen aan de huidige standaarden en te werken volgens de laatste richtlijnen. ”

Melis groeide op in Veen en is dus geen onbekende in de regio. Na zijn studie tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen werkte hij als tandarts in een praktijk in Geldermalsen. Hij woont in Meteren, vlakbij Geldermalsen.

Assistentes
De assistentes van tandarts De Jong blijven bij de nieuwe tandarts werken en verhuizen eind dit jaar mee naar de Groenling. “Ik kijk er naar uit om in Brakel te werken”, zegt Melis. “Voor mij voelt het als bekend terrein.”

Per 1 september worden de openingstijden van de praktijk uitgebreid en is er weer ruimte voor nieuwe patiënten.

Aanmelden kan eenvoudig via de website, www.tandartsmelis.nl

 

Tags

maarten melis,tandarts Brakel,tandarts melis

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie