bird
maandag 04 maart | 22.33 uur

Twee snelheidsdisplays in Maasdriel vanwege mogelijke hardrijders

03-06-2022 14:54
uur
Door: Martin van Hemert
030622_snelheidMaasdriel-1
Foto: Facebookpagina gemeente Maasdriel

MAASDRIEL – Op wisselende locaties in de gemeente Maasdriel worden de komende periode snelheidsdisplays geplaatst. Momenteel zijn de displays te vinden in Kerkdriel en Wellseind.

De snelheidsdisplays zijn bedoeld om aandacht te vestigen op de veranderde maximumsnelheid. Op de wegen binnen de Maasdrielse kernen gaat de maximumsnelheid namelijk terug naar 30 kilometer per uur en buiten de bebouwde kom naar 60 kilometer per uur. Dit is gedaan om de verkeersveiligheid te verbeteren. In diverse plaatsen zoals Heerewaarden, Ammerzoden en Rossum, zijn of worden daarvoor speciale werkzaamheden verricht.

Planning
De twee snelheidsdisplays staan nu in de Leijensteinstraat in Kerkdriel en de Klemit in Wellseind, maar de locaties wisselen om de drie weken van plaats door heel Maasdriel. Voorbeelden van straten die binnenkort op de planning staan zijn de Uilecotenweg, de Voorstraat, de Wordragensestraat en de Haarstraat. De volledige planning is binnenkort op de website van de gemeente Maasdriel terug te vinden.

Tags

snelheidsdisplays,gemeente Maasdriel,30-kilometerzone

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie