bird
vrijdag 26 april | 22.30 uur

Sarah Mijdam wint publieksprijs fotowedstrijd

03-08-2021 10:21
uur
sarahmijdam-1
• Sarah Mijdam won de publieksprijs met deze foto.

ZALTBOMMEL – Sarah Mijdam uit Zaltbommel heeft de publieksprijs gewonnen van de fotowedstrijd rond de 25-jarige Martinus Nijfhoffbrug. Ze krijgt haar prijs dinsdagavond overhandigd.

De fototentoonstelling rond het jubileum van de brug was te zien tot afgelopen zondag. Er zijn in totaal 3250 bezoekers geweest. Zij mochten stemmen op hun favoriete foto. In totaal zijn 276 stemmen binnen gekomen.

Winnaar
De winnaar volgens de jury is de foto van Ruud Schobbers. Zijn naam werd bij de opening van de tentoonstelling bekend gemaakt door Annemarie Jorritsma.

Workshop
De prijs, een workshop van Michiel Nijstad van Fotolux, wordt overhandigd door Michiel Nijstad en Roland Gieles, conservator van Museum Stadskasteel.

Als bijlage bij haar foto stuurde Sarah Mijdam deze tekst mee:

'Deze foto is ontstaan door het coronavirus.
Door het vele thuis zitten besloot ik in mijn eentje rondjes te gaan lopen door Bommel. Zo kwam ik op erg veel plekken waar ik normaal niet zomaar zou komen. Vrij snel daarna besloot ik een camera te kopen. Zo kon ik coronaproof op pad om Bommel vast te leggen. Deze foto is gemaakt nadat ik een paar dagen mijn camera had, ik moest terug naar de plek waar ik al eens langs gewandeld was.’

 

Tags

sarah mijdam,martinus nijhoffbrug,fotowedstrijd

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie