bird
woensdag 22 mei | 12.59 uur

Brand verwoest sportschool van Naci: 'Ik zit nu in de regelmodus’ (met video)

17-04-2024 19:35
uur
170424_NaciCebem-BWGTV
Foto: Bart Meesters / BWG TV

KERKDRIEL - Een zeer grote brand heeft dinsdagavond delen van een bedrijfsverzamelpand in Kerkdriel in de as gelegd. In het pand was ook de sportschool van Naci Cebem gevestigd.

Hij is er naar eigen zeggen nogal nuchter onder, maar dat Naci Cebem dinsdagavond te horen kreeg dat zijn sportschool bedreigd werd door een brand in een naastgelegen autoschadebedrijf, is hem zeker niet in de koude kleren gaan zitten. Een dag later blijkt de ravage in sportschool NC Fit enorm te zijn.

“Er is heel veel waterschade en het is nu even afwachten hoe of wat. Ze zijn nu aan het kijken hoe we alles schoon kunnen maken en operationeel kunnen krijgen”, aldus Cebem.

Onderdak
De sportschoolhouder is op de dag na de brand vooral druk om alles in goede banen te leiden: “Ik zit nu even in de regelmodus, maar ik ben er wel nuchter onder. Het is nu zaak om te kijken of er een mogelijkheid is om onze leden ergens onderdak te kunnen bieden.” En op de vraag wanneer Cebem open wil gaan voor zijn klanten is het antwoord kort, maar krachtig: “Zo snel mogelijk.”

BWG TV maakte een videoreportage over de brand en de schade die de brand aanrichtte. Deze video is hieronder te vinden.

Tags

Naci Cebem,brand Kerkdriel,BWG TV