bird
zondag 26 mei | 05.02 uur

Recreatie

Picture 1

Kasteel Ammersoyen

Omstreeks 1026, voerden Landsheer Rothardus de Ambersoi en broer Wiricus het bewind over de 'Heerlijkheid Ambersoi', een nederzetting op de oevers langs de Maas. 

Verder lezen

Ontdek de vele mogelijkheden van waterrecreatie

De Bommelerwaard is een uitgelezen bestemming voor iedereen die van het leven op of aan het water houdt. Water is onlosmakelijk verbonden met de Bommelerwaard..

Verder lezen
party-cruises-bommelervaart-en-princehof-zaltbommel-1371211233-1

Partyboot huren bij Party-cruises Bommelervaart en Princehof

Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.

Verder lezen
Picture 2

Partyschip Domani en Columbus

Partyschip Domani / Columbus vaart alweer 16 jaar door het Rivierengebied van de Bommelerwaard en biedt u vele mogelijkheden voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van onze twee partyboten: de Domani of de Columbus.

Verder lezen
recreatiegebied-de-neswaarden-1

Recreatiegebied De Neswaarden

Dit recreatiegebied ligt op een schiereiland in de Afgedamde Maas en grenst direct aan recreatieplas Het Esmeer en de Jachthaven.

Verder lezen
recreatiegebied-de-zandmeren-1370280084

Recreatiegebied de Zandmeren

Recreatiegebied "de Zandmeren" in Kerkdriel biedt een breed scala aan watersportmogelijkheden met een strand, ligweiden, vis-, speel- en zwemgelegenheid.

Verder lezen
recreatieoord-gelres-end-1372863302

Recreatieoord Gelre's End

In Recreatieoord Gelre's End is een zonne- en speelweide, vlakbij Jachthaven en Watersportvereniging ’t Stik.

Verder lezen
recreatieplas-het-esmeer-1371544069

Recreatieplas Het Esmeer

Recreatieplas het Esmeer biedt mogelijkheden tot watersporten zoals surfen, vissen, zeilen en zwemmen. Het Esmeer staat in verbinding met de Afgedamde Maas.

Verder lezen
speeltuin-nederhemert-nederhemert-1371219140

Speeltuin Nederhemert

Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd. 

Verder lezen
speeltuintje-jachthaven-de-maas-1373886658

Speeltuintje bij Jachthaven de Maas

Jachthaven de Maas is een heerlijk rustige jachthaven met een oud speeltuintje voor kinderen om te ravotten. Terwijl de kinderen spelen bij de stokoude wilgen en slingeren in de autobanden kunnen de ouders wat lekkers eten en drinken in het eetcafé.

Verder lezen
strandbad-well-1372057905

Strandbad Well

In Well kun je heerlijk een dagje naar het strand. Het Strandbad is bij mooi weer een trekpleister voor gezinnen met kleine kinderen.

Verder lezen