bird
zaterdag 10 december | 06.36 uur

Partyschip Domani en Columbus

Picture 2-1

Partyschip Domani / Columbus vaart alweer 16 jaar door het Rivierengebied van de Bommelerwaard en biedt u vele mogelijkheden voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van onze twee partyboten: de Domani of de Columbus.

Ik, kapitein Frank van Terwisga, ben schipper in hart en nieren en zal er dan ook altijd voor zorgen dat u een onvergetelijke tocht mee gaat maken, zoals u die precies voor ogen heeft.
Mijn vrouw, Nicole, staat garant voor de goede zorgen voor de inwendige mens. Er is van alles mogelijk: van koffie tot een geheel verzorgd buffet, of een barbecue op het royale bovendek.

Samen met ons personeel heten wij u van harte welkom aan boord van Partyschip Domani of Columbus! Vaart u met ons mee?

Partyschip Domani doet al jaren trouwe dienst en biedt plaats aan wat kleinere groepen, tot circa 80 personen. In het nostalgische partyschip Columbus waar we sinds 2011 mee varen, is ruim plaats voor 250 gasten voor bijvoorbeeld een bruiloft, vergadering, verjaardag, relatievaart, reünie, personeelsfeest. De Columbus was ooit een Stoomschip (1930) en heeft als lijndienst over de Zuiderzee gevaren tussen Amsterdam, Kampen en Zwolle. Later is het schip gemotoriseerd en als partyschip in gebruik genomen.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • De mooiste rondvaarten voor feesten en partijen
  • Heerlijke catering en entertainment aan boord
  • Thematische rondvaarten
  • Excursies naar mooie kastelen en intieme stadjes in de buurt
  • Arrangementen op maat


De mooiste rondvaarten voor feesten en partijen
Wij varen met onze boot de mooiste rondvaarten en dagtochten. Ervaar het rivierengebied van de Maas en de Waal tussen Nijmegen, Grave tot Dordrecht en de Hollandse / Brabantse Biesbosch.
Uw feest, van verjaardag, bruiloften, personeelsuitstapjes, relatievaarten tot aan vergaderingen, is bij ons in goede handen. Op aanvraag is er van alles mogelijk, inclusief entertainment en muziek. Wij varen onder andere naar Gorinchem, Woudrichem, Heusden, Ravenstein, Grave, Hollandse en Brabantse Biesbosch en Dordrecht. Groepsgrootte: 10 tot 120 personen.

Thematische rondvaarten
Afhankelijk van het seizoen bieden wij de speciale rondvaarten zoals:

  • De Kerstcruise, periode november en december
  • Snertvaarten, periode januari tot en met maart, iedere zondag van 14.00 tot 17.00
  • Brunchvaarten, periode april en mei, iedere zondag van 12.00 uur tot 15.00
  • Barbecuevaarten, periode juli en augustus, iedere zondag van 16.00 uur tot 20.00

Excursies naar mooie kastelen en intieme stadjes in de buurt
Wij varen naar Slot Loevestein, Kasteel Ammersoyen, het oude vestingstadje Heusden, ’s- Hertogenbosch. U kunt ook zelf een excursie uitstippelen, samen met ons.

Arrangementen op maat
Samen met u bedenken wij een leuk programma en zorgen wij ervoor dat u een dag beleeft die u niet snel zult vergeten. Wij vertalen uw wensen in een arrangement op maat. Wij werken bijvoorbeeld veel samen met waterskischool Splash. Wilt u een dagje wakeboarden, varen op de band of banaan, of een onvergetelijke snelle tocht op een ribboot van 100 km/uur maken? Dat kan. En nog veel meer!

Wij hopen dat u nieuwsgierig bent geworden door wie wij zijn en wat wij u te bieden hebben. Graag tot ziens aan boord!

Frank & Nicole van Terwisga

Tags