bird
woensdag 15 mei | 22.36 uur

Twintig teams nemen deel aan jaarlijks Badmintontoernooi BC De Waluwe

30-03-2023 09:27
uur
Door: Martin van Hemert
300323_badmintonWaluwe-LR
V.l.n.r.: Edwin Steenis, William van Schenkhof, Cor Maas en Collin Verhoeven. Foto: Valerie van Oord

ZALTBOMMEL - De competitieve herendubbel-poule tijdens het badmintontoernooi van Badmintonclub De Waluwe is zaterdag gewonnen door Collin Verhoeven en Cor Maas van ABC Almkerk.

De tweede prijs in de competitieve poule ging naar Brian Cruijssen en Kevin Cruijssen van de Kerkdrielse Badminton Club (KBC) en de derde prijs was voor Albert Getkate en Jan Jonkheid (BC Zetten). De recreatieve gemengde poule werd gewonnen door Edwin Steenis en William van Schenkhof van BC De Waluwe. Corona Baks en René Roubos werden namens ABC Almkerk tweede en de derde en laatste podiumplaats was er voor Carina Meijer en Arjan van Zeelst van BC Olympia.

Het BC De Waluwe badmintontoernooi werd zaterdag gespeeld in De Sportwaard in Zaltbommel met in totaal twintig teams afkomstig van diverse clubs uit de regio en daarbuiten. Verdeeld over twee poules waren de teams goed tegen elkaar opgewassen. BC De Waluwe spreekt van een geslaagde dag: "De opbrengst van de dag: gezelligheid, sportiviteit, blije en tevreden spelers."

De gewonnen bekers werden sierlijk aangevuld door onder andere bloemen, lunchbonnen, speciale biertjes, lekkernijen en andere pakketten van een aantal sponsors uit Zaltbommel. Iedereen die interesse heeft in de badmintonsport is van harte welkom bij BC De Waluwe. De speelavonden van de club zijn op dinsdag en vrijdag in sporthal Buys Ballot in Zaltbommel. Meer info: www.bcdewaluwe.nl.

Tags

badminton,BC De Waluwe