bird
woensdag 29 november | 14.04 uur

Inschrijving Two Rivers Marathon opent op 1 oktober

26-09-2023 10:36
uur
Door: Martin van Hemert
270323_TwoRivers2023-HR
Nummer twee Fernandes (met naamplaatje 'Paul') en winnaar Bouman tijdens de 2023-editie. Archieffoto: Marco Oomen

BOMMELERWAARD - De inschrijving voor de negende editie van de Two Rivers Marathon gaat op 1 oktober rond zonsopkomst van start.

Voor de hardloopwedstrijd - die op zondag 17 maart wordt gehouden - zijn 800 startbewijzen beschikbaar, waarvan 100 voor de duo-lopers. De inschrijving sluit zodra de limiet van 800 lopers is bereikt. Het inschrijfpakket bestaat uit startnummers, tijdregistratie, verzorgingsposten, muziekbands op de route, pacergroepen, gratis vervoer voor duo-lopers van en naar het halve marathonpunt. En aan de finish een medaille met een gratis consumptie (het Two Rivers biertje of wat anders).

Geweldige sfeer
De parcoursverkenningen staan gepland op 3 december, 7 januari en 4 februari. Start en finish is bij een horecagelegenheid langs de route. Er zijn verschillende afstanden en met pacers kan in verschillende tempo's worden gelopen.

Het thema van de negende Two Rivers Marathon luidt: 'Saam bereik almar meer', typerend voor de marathon door de Bommelerwaard, vindt de organisatie: "De Two Rivers Marathon staat bekend om de geweldige sfeer. We doen het met z'n allen." Inschrijven is mogelijk op de website: www.tworiversmarathon.nl

Tags

Two Rivers Marathon