bird
maandag 29 april | 08.22 uur

Derde plaats voor DJ Tijn uit Heerewaarden bij Party Awards

30-11-2023 11:29
uur
291122_DJTijn
(archieffoto)

HEEREWAARDEN – Tijn van Sonbeek (18) alias DJ Tijn is deze week derde geworden bij de Party Awards in de categorie populairste opkomende Party DJ van Nederland.

Vorig jaar was Tijn ook genomineerd, toen eindigde hij op de negende plaats.

Dit jaar had maakten in totaal 43 opkomende dj’s kans tijdens de zeventiende editie van de Party Award.

Allround feest DJ
DJ Tijn is een enthousiast allround feest DJ. Hij draait alle soorten muziek, maar het liefst Nederlandstalige feestmuziek.

De Party Awards zijn in het leven geroepen om Nederlandse feestartiesten meer bekendheid te geven. Er zijn verschillende categorieën zoals ‘Populairste Opkomende Levenslied Artiest’ en ‘Populairste Party Act’.

Barend van Deelen
De uitreiking vond woensdagavond plaats in Studio 76 in Etten-Leur. Presentator was dit jaar Barend van Deelen. Hij is onder andere bekend van Radio 538 en werkt momenteel bij 3FM. Hij gaat van 17 t/m 24 december samen met Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman van het Glazen Huis in op de Grote Markt in Nijmegen voor 3FM Serious Request. Hier maken ze 24 uur per dag live radio en zetten de drie dj’s zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS.

Vorig jaar is DJ Tijn voor de Bommelerwaardgids geïnterviewd naar aanleiding van zijn eerste nominatie. Dat interview is terug te vinden op www.bommelerwaardgids.nl

Tags

dj tijn,party awards