bird
donderdag 25 april | 20.11 uur

Heerewaardense DJ Tijn (17) genomineerd voor Party Awards

29-11-2022 15:19
uur
Door: Marlou van Dijk
291122_DJTijn
Foto: aangeleverd

HEEREWAARDEN - Tijn van Sonsbeek (17) alias DJ Tijn is genomineerd voor de Party Awards in de categorie populairste opkomende Party DJ van Nederland. Stemmen op Tijn kan tot en met 6 december, een dag later wordt de winnaar bekend gemaakt.

DJ Tijn is een enthousiaste allround feest DJ. “Voor mij is het een feestje als iedereen losgaat, meezingt en gek doet.” Hij draait allerlei soorten muziek, maar het liefste toch wel de Nederlandstalige feestmuziek. In de coronaperiode maakte Tijn veel livestreams, die waren een groot succes en daar plukt hij nu de vruchten van. “Veel mensen vragen me nu om op feestjes te komen draaien. Ook steeds meer horecazaken en cafés weten me te vinden."

Passie
Zodoende is Tijn ook genomineerd voor de populairste opkomende Party DJ van Nederland. Hij is superblij en vindt het een mooie waardering voor het werk dat hij doet. De Party Awards zijn in het leven geroepen om Nederlandse feestartiesten meer bekendheid te geven.

Van jongs af aan is Tijn al bezig met muziek. Per weekend heeft DJ Tijn twee tot drie boekingen. “Het is echt mijn passie, ik doe het graag en het is leuk als mensen aan het einde van de middag of avond zeggen: ‘goed gedraaid’! Daar doe je het toch wel voor. Ik zit niet graag stil.”

Stemmen
Hij krijgt ondersteuning van een erkende dj-school in Breda en volgt daarnaast ook de opleiding tot podium- en evenemententechnicus. Hoe Tijn zijn toekomst ziet? “Doordeweeks shows opbouwen en bezig zijn met geluid en licht, en in het weekend zelf feestjes geven.”

Vorig jaar heeft Tijn zijn eerste single uitgebracht in samenwerking met Kaaigezellig. Het nummer heet Slapen is voor Apen. Meer muziek van Tijn vind je op Soundcloud. Daar probeert hij elke maand iets nieuws te plaatsen. DJ Tijn voor een feestje boeken gaat via zijn eigen website djtijn.nl. Op woensdag 7 december worden in verschillende klassen de Awards uitgereikt voor de DJ's met de meeste voorkeurstemmen. Stemmen kan tot en met 6 december op https://www.partyawards.nl/.

Tags

DJ Tijn,Party Awards