bird
vrijdag 07 augustus | 06.16 uur

Bibliotheek start met hulp bij online

16-07-2020 15:05
uur
onlinehulp-2
Foto: Adobe Stock

BOMMELERWAARD – Bibliotheek Rivieren biedt deze zomer een aantal activiteiten aan om beter te leren omgaan met het aanbod op internet.

Er zijn verschillende workshops en spreekuren, waar mensen gratis aan mee kunnen doen.

Eerste hulp bij online
Iedereen kan, op afspraak, in de vestigingen in Kerkdriel of Zaltbommel terecht voor 1-op-1 hulp bij alle digitale vragen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om contact te houden met familie en vrienden op afstand. Of over online boodschappen doen, over Netflix, Videoland en YouTube. Ook voor vragen over de digitale overheid (DigiD) en online donorregistratie kan men terecht.

Workshop donorregistratie
Op maandag 17 augustus om 14:00 uur wordt in bibliotheek Kerkdriel een workshop over de online donorregistratie gehouden. Wie zich wil laten registreren moet zijn DigiD en wachtwoord meenemen, zijn mobiele telefoon en een laptop of tablet. Er is ook een leenlaptop.

Workshop nepnieuws
Op donderdag 20 augustus om 10:00 uur is er in de bibliotheek in Zaltbommel een workshop over nepnieuws en hoaxes. De deelnemers leren hier hoe ze nepnieuws kunnen herkennen. Neem je eigen laptop of tablet mee. Er is ook een leenlaptop.

Aanmelden voor het inloopspreekuur of voor de workshops kan aan de balie van bibliotheken, via de klantenservice: 0344-639940 (op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur) of via de website:

www.bibliotheekrivierenland.nl

 

 

Tags

hulp bij online,workshop donorregistratie,workshop nepnieuws

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2