bird
donderdag 11 augustus | 01.26 uur

Avondvierdaagse Bommelerwaard voor het eerst sinds 2018 weer van start

06-07-2022 13:17
uur
Door: Martin van Hemert
060722_Avondvierdaagsestart LR
Foto: aangeleverd
KERKDRIEL/BOMMELERWAARD - De Avondvierdaagse Bommelerwaard is dinsdagavond van start gegaan. De eerste avond kende ongeveer 1300 deelnemers.
De eerste dag met start bij De Kreek in Kerkdriel was volgens de organisatie dan ook een groot succes: "Vrolijke mensen, zingende kinderen en heerlijk weer." Na de eerste avond in Kerkdriel volgen nog Brakel, Hedel en Zaltbommel. 
 
Nieuw leven
De Avondvierdaagse werd voor het laatst georganiseerd in 2018. Daarna kon het Rode Kruis de organisatie na zo’n veertig jaar niet meer rond krijgen en werd de stekker eruit getrokken. Vier enthousiastelingen pakten het initiatief vorig jaar weer op en hebben het evenement nieuw leven ingeblazen.
Voorheen werd de Avondvierdaagse gehouden in de maand mei, maar nu is gekozen voor de eerste week van juli, een week of twee voor de zomervakantie.
 
Startlocaties
De startlocaties zijn dit jaar op dinsdag in Kerkdriel bij De Kreek, woensdag in Brakel bij voetbalvereniging BZC’24, donderdag in Hedel bij ’t Gelre’s End en op de laatste dag in Zaltbommel bij De Verdraagzaamheid.

Tags

Avondvierdaagse