bird
vrijdag 26 april | 14.50 uur

24 uur lang zwemmen in De Sportwaard voor het goede doel

27-10-2021 15:37
uur
Door: Martin van Hemert
121021_Sportwaard
• Foto: Facebookpagina Gemeente Zaltbommel

ZALTBOMMEL – Als openingsactie voor De Sportwaard – het nieuwe sportcomplex inclusief zwembad in Zaltbommel – organiseren twee leden van Zwemvereniging Zaltbommel een zwemmarathon. Er worden nog deelnemers én sponsoren gezocht voor de 24 uur durende marathon waarvan de opbrengst naar de Maarten van der Weijden Foundation gaat.

Om te vieren dat De Sportwaard de oude Akwamarijn vervangt, bedachten Frank Kolthof en Krista van Soldt de ludieke openingsactie. Van vrijdag 26 op zaterdag 27 november, zullen zij samen tussen 8:30 en 8:30 een 24-uurs zwemmarathon gaan doen. Er wordt om en om een uur gezwommen, ondersteund door andere leden van ZV Zaltbommel en andere sporters.

Opbrengst
De opbrengst komt ten goede aan de Maarten van der Weijden Foundation, van de gelijknamige Olympisch kampioen. Hij zet zich ervoor in dat het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten wordt verbeterd.

Geïnteresseerden kunnen op verschillende manieren deelnemen aan deze actie. Sponsoren is mogelijk via www.mvdwfoundation.nl/team/zv-zaltbommel, maar dat kan ook worden gecombineerd met zelf deelnemen.

Iedereen die in het bezit is van zwemdiploma A en B wordt uitgedaagd om minimaal twee baantjes mee te zwemmen. Degenen die graag willen deelnemen, worden gevraagd contact op te nemen met de organisatie via 24uur@zv-zaltbommel.nl

Tags

De Sportwaard,ZV Zaltbommel