bird
zaterdag 27 april | 06.35 uur

Zaltbommelaar Frank Brilman schrijft managementboek

22-03-2023 10:33
uur
Door: Martin van Hemert
150323_FrankBrilman2
Frank Brilman woont alweer 35 jaar in Zaltbommel. Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - Frank Brilman heeft een nieuw managementboek geschreven, genaamd 'Reimagine Teams'. Het boek 'transformeert de blik op een succesvolle samenwerking in een veranderende omgeving', aldus de schrijver uit Zaltbommel.

'Hoe kun je in twee dagen cultuur en gedrag veranderen en dat in de zes tot twaalf maanden daarna laten renderen in gewenste en duurzame resultaten?' Met die vraag opent 'Reimagine Teams'Zijn Nederlandse bewerking van de nieuwste titel van Mark Samuel laat zien hoe de lezer vanaf de eerste dag moet beginnen te denken vanuit het doel dat hij of zij wil bereiken. Brilman zette zich aan de bewerking - compleet met stappenplan en werkvormen voor de Nederlandse situatie - omdat hij naar eigen zeggen nog te vaak projecten en verandertrajecten ziet spaaklopen. 

Brilman is actief als coach in dergelijke transformaties en maakte in zijn tijd in Amerika kennis met de aanpak van Samuel. Hij biedt een gratis maatwerk masterclass aan voor Bommelse organisaties die meer dan tien boeken bestellen op www.managementboek.nl of bij Bruna in Zaltbommel.

Tags

Frank Brilman,Reimagine Teams