bird
vrijdag 26 april | 08.27 uur

Wilco de Graaff nieuwe nummer vier op kieslijst ZVV

01-12-2021 10:23
uur
Door: Martin van Hemert
groepsfoto zvv team 2022 persbericht 29112021[26]-1
• Tom Metz en Marijke Smit ontbreken op de groepsfoto van ZVV. Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - Wilco de Graaff is tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen de nummer vier op de kieslijst van Zaltbommel Veranderen met Visie (ZVV). Hij neemt daarmee de plaats in van Gerrit Robbemondt.

Robbemondt schuift daardoor terug naar de tiende plaats. De nummers één tot en met drie zijn wel hetzelfde gebleven. Dat zijn respectievelijk lijsttrekker Bart Schreuders, Wilco den Hartog en Andrea Haubrich. 

De jonge Merel Duijzer staat op 5, gevolgd door Gerrit Struik, Pim Cramer, Marco Bijl en Sjoerd van Grinsven. Op 11 tot en met 15 vinden we Tom Metz, Jan Tiggelman, Marijke Smit, Kees Zondag en tenslotte Kees Metz. 

Afspiegeling
Het team van ZVV-kandidaten, vormt naar eigen zeggen een 'perfecte afspiegeling van de gemêleerde gemeenschap die de gemeente Zaltbommel is: stad, dorpen, jongeren, ouderen, vrouwen, mannen, ervaren politici en nieuwkomers'.

"Iedere kandidaat staat met beide benen in de samenleving en wil vanuit zijn of haar expertise graag een bijdrage leveren aan de leefomgeving in de gemeente. Dat doen zij met gezond verstand en een zakelijke aanpak van de onderwerpen die op de politieke agenda staan of nog komen."

Het verkiezingsprogramma van ZVV wordt binnenkort op de eigen website gepubliceerd en draagt de naam 'Omdat je hier woont!'.

Tags

ZVV,Wilco de Graaff,Gerrit Robbemondt