bird
dinsdag 06 december | 22.28 uur

Voor het eerst clubkampioenschappen tennis én padel in Kerkdriel

30-09-2022 15:42
uur
padelkerkdriel
Ton Burg en Emiel van Dalen werden de eerste clubkampioenen Padel. (Foto: Theo Niënhaus)

KERKDRIEL -  Voor het eerst in de geschiedenis is op het park van tennis- en padelvereniging Maasdriel in Kerkdriel zowel om de titel clubkampioen Tennis als Padel gespeeld.

Het toernooi op de accommodatie aan de Ipperakkeren kende ruim 130 deelnemers. Zij streden in verschillende niveaus en in verschillende onderdelen; enkel, dubbel en gemengd dubbel, bij zowel jeugd als senioren.

Clubkampioenen Padel
De eerste clubkampioenen Padel bij de heren zijn Emiel van Dalen en Ton Burg geworden. Bij de vrouwen viel die eer Elyanne Groeneveld en Audrey Hooijmans ten deel.

Clubkampioenen Tennis
David van Zanten en Astrid Kogels-Libregts blijven de clubkampioenen bij het tennis. Bij de A-jeugd is Remco Pardoel de clubkampioen met Emke Rijkers en Preston de Wit op de tweede en derde plaats.

B-jeugd
Bij de B-jeugd is Marcus van de Ven clubkampioen geworden met Dani Hooijmans en Owen van Houten op de plaatsen twee en drie. De vereniging kijkt terug op 'een sportieve en gezellige tennis- en padelweek, die succesvol is verlopen'.

Verjonging
De club is trots de eerste padelbanen in de Bommelerwaard te hebben. Inmiddels zijn er ruim tweehonderd nieuwe leden bijgekomen die deze nieuwe sport beoefenen. "Daardoor is er een verjonging van het ledenbestand en gaat de club een gezonde toekomst tegemoet."

Ton Burg en Emiel van Dalen werden de eerste clubkampioenen Padel. Foto: Theo Niënhaus

 

Tags

tennis kerkdriel,padel kerkdriel

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie