bird
vrijdag 26 april | 22.15 uur

Tweede editie Zandmeren Beach

12-05-2022 09:49
uur
Door: Martin van Hemert
090522_TessavanNulandLR-1
Vorig jaar was het evenement binnen luttele minuten uitverkocht. Foto: Tessa van Nuland

KERKDRIEL - Tijdens de tweede editie van Zandmeren Beach kunnen festival- en muziekliefhebbers zich helemaal uitleven.

De locatie aan het water wordt omgebouwd tot een festival-hotspot met een strandtent, mega podium, terras en een driedaags programma voor jong- en oud met onder meer Joël Borelli, René Schuurmans, FeestDJRuud en SMÈRRIG.

Combinatie
Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei kunnen bezoekers een heel weekend lang dansen, feesten en genieten aan het strand. ‘Zandmeren Beach' is ontstaan in coronatijd, toen evenementen toegestaan waren voor maximaal 750 bezoekers per dag. De combinatie tussen een zomers terras en een festival bleek vorig jaar succesvol toen het evenement binnen enkele minuten uitverkocht. Ondanks dat de concurrentie is toegenomen omdat alles weer open is, wordt het volle bak aan de Zandmeren.

Line-up
Op vrijdagavond komt het populaire concept SMÈRRIG naar Zandmeren Beach voor de officiële opening. Zaterdag staat er een mega beachparty op het programma met als headliner FeestDJRuud. Onder andere bekend van zijn hit ‘Gas Op Die Lolly' en legendarische optredens tijdens de Zwarte Cross, Solar, Concert at Sea en Paaspop. Op zondagmiddag wordt er volop meegezongen tijdens Puur Hollands met niemand minder dan Joël Borelli, René Schuurmans, Bart van Dishoeck en DJ Wilbert.

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang. Alle informatie en de laatste kaarten zijn te vinden op www.zandmerenbeach.nl.

Tags

Zandmeren Beach