bird
woensdag 01 mei | 23.45 uur

Stroomonderbrekingen verwacht door storing in Zaltbommel en Bruchem

26-08-2022 12:39
uur
Door: Martin van Hemert
260822_verlichtingBruchem
De Groenestraat in Bruchem is één van de straten die getroffen is door de storing. Foto: screenshot Google Maps

ZALTBOMMEL/BRUCHEM - Inwoners van delen van Zaltbommel en Bruchem kunnen op maandag 5 september tussen 8:30 en 15:30 uur te maken krijgen met stroomonderbrekingen. 

Dat heeft te maken met werkzaamheden in verband met een storing aan de openbare verlichting in een aantal straten van Zaltbommel en Bruchem. Op 6 september gaat een meetwagen uitgebreid onderzoek doen om de oorzaak van die storing te vinden en tijdens deze werkzaamheden is het nodig om op sommige momenten de stroom van het netwerk af te halen, zodat de medewerkers van Liander veilig hun werk kunnen doen. 

Overlast
In Zaltbommel gaat het om de Johan de Wittstraat, Hugo de Grootstraat, Nonnenstraat, Kloosterstraat, Karstraat, Zandstraat, Kommerstraat, De Laeck, de Omhoeken, een gedeelte van de Gisbert Schairtweg en de Marten van Rossemsingel (richting de Wilhelminaweg).
In Bruchem ervaren inwoners van de Groenestraat en de Peperstraat mogelijk overlast van de werkzaamheden.

SMS-service
Inwoners die op de dag van de werkzaamheden een sms willen ontvangen op het moment dat de stroomonderbreking start en ook weer eindigt en op de hoogte willen blijven bij eventuele uitloop of juist verkorting van de duur van de werkzaamheden, kunnen zich aanmelden voor de sms-service van Liander. Dat kan op: www.liander.nl/sms.

Tags

stroomonderbrekingen,Liander,openbare verlichting