bird
vrijdag 26 april | 03.29 uur

Online werkontbijt op Internationale Vrouwendag

19-02-2021 11:55
uur
ontbijt-2
Foto: Adobe Stock

BOMMELERWAARD – Stichting Kompas en de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel organiseren op Internationale Vrouwendag, maandag 8 maart, een online werkontbijt.

De gemeente Maasdriel bezorgt voor aanvang, om 8:45 uur, een ontbijt bij de deelnemers thuis. Het aantal deelnemers is beperkt, aanmelden kan tot 1 maart. Thema dit jaar is ‘Laat je stem horen! Invloed met impact’.

Allerlei onderwerpen
Dat gaat niet alleen over de komende Tweede Kamerverkiezingen, maar over allerlei onderwerpen waarover vrouwen hun stem kunnen laten horen. Zoals gelijke rechten, veiligheid, gezondheid, familie, milieu en economische zelfstandigheid.

Opening
De bijeenkomst duurt tot 10:30 uur. Dagvoorzitter Thea Thijssen en wethouder Anita Sørensen van de gemeente Maasdriel open de bijeenkomst. Daarna volgt een kennismaking en samen ontbijten in ‘break-out rooms’.

Workshop
Om 9:35 uur start een de workshop ‘Laat je stem horen’ door leiderschapscoach Emmy de Vrieze. Thea Thijssen sluit de ochtend om 10:20 uur af met conclusies, aanbevelingen en vervolg.

Aanmelden kan door (vóór 1 maart) een e-mail te sturen naar Trudi van Heumen van de gemeente Maasdriel: trudi@maasdriel.nl Vergeet daarin niet adres en telefoonnummer te vermelden.

Internationale Vrouwendag wordt in de Bommelerwaard al meer dan 25 jaar uitgebreid gevierd. Dit jaar gebeurt dat vanwege de coronamaatregelen digitaal.

Tags

online werkontbijt,vrouwendag bommelerwaard,stichting kompas