bird
vrijdag 26 april | 02.01 uur

Nieuwe naam voor actie Kringloop Spullewaard

30-08-2022 09:07
uur
Door: Britta Alink
010822_groepsfotoSpullewaardLR
De Spullewaard verwelkomde recentelijk nog zijn 100e vrijwilliger. Foto: Jan van Klinken

ZALTBOMMEL - De jaarlijkse Eindejaarsactie, waarbij organisaties in de Bommelerwaard kans maken op een cheque van 1000 euro, heeft een nieuwe naam: De Kleine Clubactie.

Het principe blijft hetzelfde: elke club, vereniging of organisatie in de Bommelerwaard mag meedoen (tenzij ze dit jaar al een donatieaanvraag doen of gedaan hebben). De overhandiging van de cheques is dit jaar niet rond Kerstmis, maar al in november. De afgelopen twee jaar werd de overhandiging vanwege corona gedaan via een 'drive-thru'.

De kringloop hoopt dit jaar weer een gezellige bijeenkomst te kunnen organiseren. Organisaties die kans willen maken op het bedrag kunnen een mailtje sturen naar kringloop@spullewaard.nl met daarin een uitleg over wat ze met de 1000 euro zouden willen doen. Inschrijven kan t/m 24 september. Klanten van de kringloopwinkel kunnen vervolgens vanaf 27 september bij besteding vanaf 5 euro stemmen op hun favoriete club.

Boemeltjes
De uitreiking van in totaal 10.000 euro voor tien clubs vindt dit jaar niet plaats tijdens de kerstbijeenkomst, maar aan het einde van de Klimaatweek, die van 31 oktober t/m 6 november gehouden wordt.
Tijdens een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 5 november zal de voorzitter van Kringloop De Spullewaard de tien cheques aan de winnaars overhandigen. Bij die bijeenkomst zorgen de Boemeltjes weer voor de gezellige muziek.

Tags

Kringloop Spullewaard,De Kleine Clubactie