bird
zondag 28 april | 23.51 uur

Nieuwe kinderkledingzaak Keett in Kerkdriel

19-03-2024 11:22
uur
Door: Quinty van Gijn
keett_amy van der voorn_kinderkleding kerkdriel_foto Koen Vandenput
Amy van der Voorn met dochtertje Lott in haar winkel Keett in Kerkdriel. (Foto: Koen Vandenput)

KERKDRIEL - Sinds begin februari is het Monseigneur Zwijsenplein verrijkt met een nieuwe winkel voor kinderkleding, accessoires en speelgoed. Eigenaresse Amy van der Voorn heeft naast haar webshop ‘Keett’, nu ook een winkel. “Ik miste in de Bommelerwaard een winkel met stijlen en merken kinderkleding voor mijn eigen dochters”, vertelt ze.

De 31-jarige Bommelaar Amy twijfelde geen moment toen het pand, waar eerst bloemenwinkel Penny Black gevestigd was, vrijkwam. De naam van de winkel, ‘Keett’, is een samenvoeging van de namen van haar dochters Lott (5) en Lola Kee (1). Deze twee meisjes vormen Amy’s grootste inspiratiebron. Op woensdagmiddag sluit Lott graag aan om haar moeder te helpen in de winkel.

Bijbaantje
In eerste instantie had Amy voor ogen om verpleegkundige te worden, maar de plannen om ooit iets te gaan doen met kinderspullen kriebelden al langer. “Een van mijn eerste bijbaantjes was in een kinderkleding winkel in Zaltbommel”, vertelt ze. “Dat heb ik altijd ontzettend leuk gevonden, maar door onregelmatige werktijden kon ik dit niet meer combineren. Iets doen met kinderkleding heeft daarna altijd nog in mijn hoofd gezeten. Toen werd ik moeder en was ik constant bezig met de mooiste dingetjes zoeken.”

Deze twee passies heeft Amy dan ook samen gecombineerd. Momenteel werkt zij namelijk naast de winkel ook nog bij Buurtzorg Zaltbommel.

Speelgoed en cadeautjes
Voor kleding, accessoires, speelgoed en cadeautjes voor pasgeboren tot kinderen van 8 jaar kan je bij Keett terecht. Het is een lichte en ruimtelijke winkel die uitnodigt om even een kijkje te nemen. “Ik verkoop verschillende merken, zoals Lil ‘Atelier, Konges Slojd, Gray Label, Liewood en Maileg. Deze komen vooral uit Scandinavië. De zachte kleuren is iets wat je hier echt terugziet."

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht staat centraal bij Amy. "Ik weet waar mijn klanten behoefte aan hebben en probeer daarop in te spelen", zegt ze. "Als ze bij mij in de winkel komen, denk ik graag met ze mee. Iedereen kan hier rustig een kijkje nemen zonder het gevoel te krijgen dat ze gelijk iets moeten komen. De reacties zijn erg positief. Veel mensen zeggen dat ze een winkel als deze misten in de buurt en dat ze blij zijn dat dit pand weer gevuld is in Kerkdriel."

Voor de toekomst zijn er vooral plannen om Keett steeds verder uit breiden. "Ik wil mijn openingstijden verruimen en het assortiment verbreden.”

Meer informatie staat op www.keett.nl

Quinty van Gijn

Tags

keett,amy van der voorn