bird
vrijdag 26 april | 05.49 uur

Nieuwe bestuursleden voor Welzijn Bommelerwaard

23-04-2021 11:15
uur
welzijn2-1
• Vlnr. Francien van Dam (voorzitter), John Smulders (penningmeester) en Eugenie Kaspori (directeur). (foto: Welzijn Bommelerwaard)

BOMMELERWAARD – Francien van Dam is de nieuwe voorzitter van het bestuur van Welzijn Bommelerwaard. John Smulders is de nieuwe penningmeester.

Zij nemen het stokje over van Jef van Eijken van Jan van Zanten. Volgens directeur Eugenie Kaspori hebben zowel Van Eijken als Van Zanten zich ingezet ‘in een tijd dat de verzorgingsstaat langzaam maar zeker veranderde in een participatiesamenleving en de ‘digitale wereld’ zich in sneltreinvaart ontwikkelde’. “Mede dankzij hun inzet heeft Welzijn Bommelerwaard zich ontwikkeld tot de brede welzijnsorganisatie die het nu is. Hiervoor ben ik hen, samen met onze vijftien medewerkers, zeer erkentelijk.”

Francien van Dam
Voorzitter Francien van Dam, die ruim dertig jaar in de Bommelerwaard woont, neemt jarenlange relevante werkervaring met zich mee en is tevens voorzitter van het Museum Stadskasteel in Zaltbommel. Ze wil de komende jaren graag meedenken in de ontwikkelingen van haar woonomgeving zowel als het gaat om cultuur als het welzijn van de inwoners van de Bommelerwaard.

John Smulders
Penningmeester John Smulders uit Zaltbommel is fiscaal jurist en werkzaam als bewindvoerder. Hij is tevens bestuurslid van de R.K. Parochie Heilige Franciscus Bommelerwaard.

De twee nieuwe bestuursleden roepen inwoners op vooral van zich te laten horen zodat ideeën kunnen worden meegenomen in de toekomstplannen van Welzijn Bommelerwaard.

Contact opnemen kan via: 0418-634231 (het best bereikbaar in de ochtenduren).

Tags

welzijn bommelerwaard,francien van dam,john smulders