bird
vrijdag 26 april | 23.32 uur

MCD in Aalst wordt Boon's Dagmarkt: 'Winkel is volledig aangepakt'

13-10-2021 09:49
uur
Door: Martin van Hemert
IMG_0181
• Het vooraanzicht van de nieuwe Boon's Markt in Aalst, één dag voor de opening. Foto: Bommelerwaardgids

AALST - Aan de E.P. van Ooijienstraat in Aalst opent de tweede Boon's Dagmarkt donderdag 14 oktober om 8:30 uur haar deuren.

Van de voormalige MCD Alledag is weinig terug te vinden. De winkel is helemaal op z’n kop gegaan en volledig aangepakt.

Boon’s Dagmarkt heeft een actie bedacht om de winkel bekender te maken. Wanneer klanten de poster - die met de openingsenvelop is verspreid - op een vanaf de weg zichtbare plaats ophangen, maken zij kans op vijf weken lang boodschappen tot 25 euro per week.

(Tekst loopt door onder de foto's)

 

Vers heeft de aandacht gekregen in de nieuwe winkel. Als je binnenkomt, kom je in een verswereld terecht. De meeste producten komen van telers, bakkers en boeren die de supermarkt persoonlijk kent. "Zo houden we het zoveel mogelijk lekker lokaal, maar als klanten erom vragen, halen we producten uit het buitenland", aldus de supermarkt. In het volgende koelmeubel liggen vlees en vleeswaren, handig en hygiënisch voorverpakt zodat je een keuze maakt zonder wachttijden. Veel aandacht gaat uit naar brood en banket.

Actiestraat
Het Boonacker brood wordt in de winkel afgebakken en blijft lang vers. In de koelstraat liggen alle voorverpakte kaas, salades, sap en zuivel bij elkaar in één lange koeling. Aan de andere kant is de ‘boodschappenwereld'. Daar staan alle houdbare producten. Er zijn veel internationale producten aan het assortiment toegevoegd. Ook is er een ‘actiestraat' waar alle houdbare producten uit de folder een plaatsje krijgen.

Aan het einde van de winkel staat de diepvries vol producten. Daar staat ook een handig assortiment zelfzorg geneesmiddelen. Er is een bediende servicebalie met servicepunt van PostNL.

Tags