bird
vrijdag 26 april | 08.58 uur

Linde Leven viert 12,5 jarig jubileum

04-11-2020 09:00
uur
14-linde-2
• Linde van Rijsewijk in haar winkel. (Foto: Koen Vandenput)

HEDEL – Linde Leven viert een mijlpaal: de winkel uit Hedel vormt deze week al sinds 12,5 jaar een begrip in de regio. En dat laat de eigenares Linde van Rijsewijk-Hofmans (36) niet onopgemerkt voorbij gaan.

Wat in 2008 begon als een klein winkeltje is inmiddels uitgegroeid tot een luxe miniwarenhuis. “Om in te spelen op de markt en de vraag vanuit de consument passen we het assortiment steeds aan”, vertelt Linde.

Damesmode
Zo is in de loop der jaren het assortiment uitgebreid vanuit enkel woonaccessoires en meubels naar meer, zoals damesmode met aanverwante accessoires en de lekkerste delicatessen, zoals chocolade en andere lekkernijen. “Hierdoor is de naam ook aangepast van Linde Interieur naar Linde Leven. Deze naam past beter bij het huidige assortiment.”

Passie
De ondernemer heeft haar opleiding en passie gecombineerd in haar zaak. “Het inkopen en verkopen van mooie woonaccessoires gecombineerd met interieuradvies is het begin geweest van waar we nu staan met onze winkel”, zegt Linde. Inmiddels heel wat ervaring, kennis en ups en downs verder weet Linde dat niets zo veranderlijk is als een mens. “Als vandaag roze de trend is, kan het morgen weer paars zijn.”

Tijdloos
Om die reden kiest de eigenares liever voor tijdloze items van de beste kwaliteit en dat is iets wat de winkel onderscheidt. “Ik vind het belangrijk dat een item een langere tijd meegaat, zo heb je er ook langer plezier van.”

Lokaal shoppen
Dat Linde al die jaren haar winkel mag runnen is mede te danken aan al haar lieve en trouwe klanten die vertrouwen in haar stellen. “Ook nu in de coronatijd hebben we gemerkt dat er veel klanten bewust lokaal shoppen. Daar zijn wij ze heel dankbaar voor!”, vertelt Linde.

Cadeautje
Door corona kan Linde Leven geen groot feest organiseren, maar dat betekent niet dat de winkel zijn jubileum onopgemerkt voorbij laat gaan. “Van maandag 2 t/m zaterdag 7 november hebben we voor iedere klant een cadeautje en bij besteding boven de 50 euro een gezellige goodybag. Want wie jarig is, trakteert.”

Winacties
Daarnaast organiseert de zaak meerdere winacties voor de klanten. “Houd onze Facebook en Instagrampagina (@linde_leven) in de gaten om mooie prijzen te winnen.”

 

Tags

Linde Leven,Linde van Rijsewijk