bird
woensdag 08 mei | 18.28 uur

Kunstrondje Zaltbommel zet de deuren weer open

24-06-2021 14:59
uur
Affiche Kunstrondje - 2021 met XXL-1
• Wie een locatie heeft voor Kunstrondje XXL kan zich vanaf nu aanmelden.

ZALTBOMMEL – Na een lange tijd van stilte zetten meer dan twintig deelnemers aan Kunstrondje Zaltbommel zondag 4 juli hun deuren weer open, van 13:00 tot 17:00 uur.

Vanaf die dag kunnen bezoekers elke eerste zondag van de maand weer terecht bij de ateliers, galeries en het museum. Allemaal op loopafstand binnen de vesting van Zaltbommel.

Nieuwe deelnemers
Er hebben zich maar liefst zeven nieuwe deelnemers aangemeld: Sonja van Eldik, Nanda van Alebeek, Miny Spanjaart, Helmy Bakx, Erica van der Miessen, Jeroen van Kooten en Ellen Holleman. Een folder met alle locaties en plattegrond is verkrijgbaar bij alle deelnemers en bij de Tourist Info op de markt.

XXL-versie komt terug
Op 4 en 5 september pakt Kunstrondje Zaltbommel weer groot uit. Na het succes van vorig jaar wordt dan de XXL-versie georganiseerd. Twee dagen lang kunnen bezoekers op elke hoek van de straat, in huiskamers, schuren en tuinen, kunst bekijken. Deelnemers – uit het hele land - kunnen zich hiervoor aanmelden via de website. De enige voorwaarde is dat ze binnen de vesting van Zaltbommel een locatie hebben waar ze deze twee dagen hun werk kunnen tonen.

Op zoek naar locaties
Omdat er altijd kunstenaars aanmelden zonder ruimte is de organisatie ook op zoek naar ruimtes waar een kunstenaar kan exposeren. Dat kan van alles zijn. Denk hierbij aan een huiskamer, een schuurtje, een tuin, een tuinhuis, een kantoorpand, een winkel, een leegstaand winkelpand of zelfs een caravan. Twee dagen lang kunst op elke hoek van de straat, dat is het streven. XXL – Kunstrondje Zaltbommel maar dan meer. Wie een ruimte beschikbaar wil stellen, kan zich aanmelden via de website.

www.kunstrondjezaltbommel.nl/xxl

Tags

kunstrondje,kunstrondje xxl