bird
zondag 19 mei | 23.35 uur

Negende Lolliepop festival dit jaar bij nieuwe watertoren

08-05-2024 11:30
uur
Door: Britta Alink
080524_Lolliepop
Lolliepop wordt altijd zeer druk bezocht. Foto: Barbara Lodewijks

ZALTBOMMEL - De negende editie van het Lolliepop Rock'n'roll festival op woensdagavond 8 mei en donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) vindt plaats op het tijdelijke evenemententerrein bij de nieuwe (witte) watertoren in Zaltbommel.

Het programma op woensdagavond begint om 19:00 uur met de Tennessee Drifters, een swingend trio in ouderwetse fifties traditie. Daarna staat de beroemde one-man band 'Dead Elvis and his one man grave' op het podium. Vanaf 22:45 uit sluit de band Sjiekkita af met veel hits in een rock a billy jasje.

Hemelvaartsdag 9 mei openen The Wieners traditiegetrouw het festival om 14:00 uur op het buitenpodium 'Magnolia stage'. Daarna volgen nog optredens van de Stray Cats tribute band Blast Off. DJ Miss Twist draait de middag aan elkaar met haar vinyl plaatjes. 

Hairdresser
In de grote tentstage spelen Tiffany & The Rhythm Boys, Western Stringbyrds en Blue Grass Boogiemen. De afsluiter van de editie 2024 is de uit Engeland afkomstige Earl Jackson begeleid door CC Jerome & The Savoys.

Naast muziek staan er diverse fifties stands, een rock and roll hairdresser, een fotobooth en er is lekker eten en drinken verkrijgbaar. Voor de kinderen zijn er een zweefmolen, schminken, glittertattoos, en diverse spellen op het terrein te vinden. Kijk voor meer informatie op: www.lolliepopfestival.nl

Tags

Lolliepop Festival