bird
vrijdag 26 april | 21.31 uur

Kentalis ontvangt fietsen van Elliz in Company

14-09-2022 11:00
uur
Door: Martin van Hemert
120922_kentalis-LR
Blije gezichten en grote trots bij de betrokkenen. Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - Een feestelijk moment voor Elliz in Company Fiets + Techniek. Ze hebben hun eerste grote opdracht afgerond: de levering van fietsen aan het Kentalis Compas College.

De medewerkers van Elliz in Company (EiC) gingen woensdag op de fiets naar het Kentalis Compas College om de rijwielen persoonlijk te overhandigen aan directrice Sandra Hommers-Verhallen. Dit gebeurde onder toeziend oog van de leerlingen en docenten. Voor het KCC was het een mooie start van een nieuw schooljaar op een nieuwe plek.

Uitdaging
EiC is de opdracht samen met de vrijwilligers en deelnemers met veel enthousiasme aangegaan. Het was een grote uitdaging om de opdracht zo voor het begin van de zomervakantie en in de opstartfase van Fiets + Techniek uit te voeren.

Met extra hulp van verschillende partijen zoals de Gemeentewerf, (vrijwilligers van) het ANWB Kinderfietsplan, Copernikkel en de Lyons en met veel toewijding, aandacht en liefde is het toch gelukt. "Het resultaat: vele blije gezichten en grote trots bij alle betrokkenen. Een mooi begin van een nieuwe samenwerking."

Tags

Elliz in Company,Kentalis