bird
vrijdag 26 april | 22.21 uur

Jorritsma opent fototentoonstelling Martinus Nijhoffbrug

18-01-2021 15:15
uur
AdobeStock_292371146-2
Foto: Adobe Stock

ZALTBOMMEL – Annemarie Jorritsma-Lebbink opent in juni de tentoonstelling over de Martinus Nijhoffbrug. Daar zijn onder andere foto’s te zien van de fotowedstrijd die maandag van start is gegaan.

De tentoonstelling is door de gemeente Zaltbommel georganiseerd ter ere van het 25-jarig bestaan van de brug. Die werd 25 jaar geleden geopend door Jorritsma, die toen minister van verkeer en waterstaat was.

Fotowedstrijd
Voor de fotowedstrijd is de gemeente op zoek naar ‘mooie, karakteristieke, kunstzinnige, spannende, bijzondere, indrukwekkende en vrolijke foto’s’ van de brug.

Stemmen
Alle ingezonden foto’s maken in juni en juli deel uit van de gratis toegankelijke tentoonstelling in de Sint-Maartenskerk. Iedere bezoeker kan zijn of haar stem uitbrengen op de favorieten van de jury.

Jury
De jury bestaat uit Henk Palm (destijds burgemeester van Zaltbommel), Gerrit van Aalst (projectleider uitvoering bouw Martinus Nijhoffbrug en inwoner van Zaltbommel), Bert Kingma (programmamanager A2 Deil-Vught), Michiel Nijstad (fotograaf en inwoner van Zaltbommel) en Wesley de Wit (fotograaf en inwoner van Zaltbommel).

Op de website van de gemeente Zaltbommel staat hoe men precies mee kan doen aan de wedstrijd.

Tags

martinus nijhoffbrug,fotowedstrijd martinus nijhoffbrug,annemarie jorritsma