bird
maandag 29 april | 07.50 uur

Gevonden onbekende dode man door misdrijf overleden (met foto's)

19-12-2023 09:59
uur
Door: Martin van Hemert
191223_overledenman-7
Foto: Hans Verbeek / Meesters Multimedia

NEDERHEMERT-ZUID - De man die afgelopen zaterdagochtend dood is aangetroffen in de uiterwaarden bij Nederhemert-Zuid, is door een misdrijf om het leven gekomen. Dat blijkt uit onderzoek van de politie.

Het lichaam van de man werd zaterdagochtend bij het Heusdensch Kanaal gevonden door een wandelaar. Rond 9:30 uur werd de politie van de lugubere vondst op de hoogte gesteld. Zelfs na uitvoerig forensisch onderzoek heeft de politie niet kunnen vaststellen wat de identiteit van de persoon is.

Signalement
Het lichaam lag vermoedelijk al enige tijd in het water, waardoor het niet meer toonbaar is. De recherche hoopt dan ook dat mensen de man herkennen op basis van zijn kleding en signalement. Het gaat om een man (vermoedelijk tussen de 20 en 40 jaar) van ongeveer 1,60 meter lang, met kort haar en een slecht gebit met rotte tanden. Hij droeg een grijs t-shirt met borstzakje, twee zwarte zwangerschapsleggings over elkaar, zwarte kuitwarmers en zwarte leren Puma-sneakers met witte zool. Mensen die tips over deze zaak worden verzocht dit te melden via dit tipformulier van de politie.

Tags

dode man gevonden,Heusdensch Kanaal