bird
maandag 29 april | 06.11 uur

Geslaagde traditionele kerstmarkt bij HRC'14 (met video)

13-12-2023 14:43
uur
Door: Martin van Hemert
111223_MiadeRuiter-AndreVersteeg
Mia de Ruiter is als vrijwilliger één van de drijvende krachten achter de kerstmarkt. Foto: André Versteeg

HURWENEN/ROSSUM - Bij het voetbalveld aan de Groenestraat in Hurwenen werd afgelopen zaterdag de traditionele kerstmarkt georganiseerd. Alle extraatjes kunnen goed gebruikt worden voor het nieuwe complex.

Jaarlijks organiseert de voetbalvereniging HRC'14 een kerstmarkt Vrijwilligers leveren veel eigen creaties aan die goed werden verkocht en ook de glühwein, erwtensoep en natuurlijk oliebollen lieten zich goed smaken. "Het was waarschijnlijk de natste kerstmarkt in dertig jaar, maar desondanks heeft de kerstmarkt toch nog een flink aantal bezoekers getrokken. Veel mensen bleven even hangen om mooie prijzen aan het rad van fortuin te kunnen winnen, die aangeboden werden door vele sponsors. De gezellige kerstmarkt werd afgesloten met een knallende ‘Red christmas party’."

Al met al kijkt de organisatie terug op een geslaagde dag. Zij hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien, “wie weet al op het nieuwe complex”, zo refereert HRC’14 aan de plannen voor het nieuwe sportcomplex, die weer nieuw leven zijn ingeblazen.

BWG TV
Zoals al vele jaren het geval is, verleenden Mia en Theo de Ruiter ook dit jaar weer hun medewerking aan de kerstmarkt. Speciaal voor die gelegenheid maakte BWG TV onderstaande videoreportage over de kerstmarkt en de voorbereidingen die Mia en Theo al lang van tevoren treffen.

Tags

kerstmarkt,HRC'14,Mia en Theo de Ruiter