bird
maandag 29 april | 04.15 uur

Gea en Joanne zijn 'de Toffe Peer van 2024'

19-12-2023 15:23
uur
191223_ToffePeer
Harrie Kessel met Gea van Mourik en Joanne van Hemert. Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - Gea van Mourik en Joanne van Hemert zijn de Toffe Peer van 2024. De onderscheiding is uitgereikt door het 'Belhaemel-team'.

Gea en Joanne krijgen de 'Toffe Peer' voor hun positieve bijdrage aan het carnaval in Mispelgat. De twee vrouwen zijn de initiators van carnavalsvereniging 'Lekker Belangrijk' en doen onder die naam als kleine loopgroep al sinds 2014 mee aan de jaarlijkse caravalsoptocht in Zaltbommel.

Aardbeienkoningin
Gea is ook wel bekend door de vele foto's, die ze onder andere bij het hijsen van de Mispelgatse vlag op de oude Watertoren, maar ook bij de vele andere carnavalsactiviteiten gemaakt heeft. Daarnaast is Gea actief op de socials en van haar foto's heeft de redactie van de Mispelgatkoerier al jaren dankbaar gebruik gemaakt.

Joanne zet zich naast haar actieve bijdrage aan de loopgroep ook al jaren in voor de Mispelgatkoerier en in het verleden ook voor de optochtcommissie. Een leuk weetje is dat Joanne ook aardbeienkoningin is geweest.

Ze zijn heel vaak samen als duo met altijd originele kleding op pad en voegen op een bijzondere en creatieve wijze iets extra's toe aan het carnaval in Mispelgat.

Tags

Toffe Peer,Gea van Mourik,Joanne van Hemert