bird
maandag 25 september | 08.56 uur

Flux Hedel steunt team Hedel Alpe d'HuZes met financiële bijdrage

26-05-2023 14:53
uur
220523_AlpedHuzesHedel
De cheque heeft een waarde van 1250 euro. Foto: aangeleverd

HEDEL - Jongerenvereniging Flux uit Hedel heeft vorige week een cheque ter waarde van 1250 euro overhandigt aan Team Hedel, dat meedoet aan de Alpe d'HuZes.

Vijf wandelaars en twee fietsers van Team Hedel beklimmen op donderdag 1 juni de Alpe d'Huez in de Franse Alpen onder het motto 'Opgeven is geen optie'. In totaal vijfduizend deelnemers halen tijdens deze jaarlijkse actie geld op voor het KWF. De teams laten zich sponsoren en organiseren daarvoor verschillende acties. Het geld is bedoeld voor meer onderzoek naar kanker, voor verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker en een toekomst waarin mensen niet meer dood gaan aan kanker.

Jongerenvereniging Flux organiseerde zaterdagavond 13 mei een benefietavond voor het Team Hedel. De mooie opbrengst van 1250 euro is overhandigd aan enkele leden van het team. De deelnemers laten weten 'verrast, dankbaar en nóg meer gemotiveerd' te zijn door de donatie van de jongeren. Het team heeft inmiddels al meer dan 10.000 euro opgehaald.

Tags

jongerenvereniging Flux,Flux Hedel,Team Hedel,Alpe d'HuZes