bird
vrijdag 26 april | 23.26 uur

Energieloketten Maasdriel en Zaltbommel zijn weer open

14-10-2021 10:15
uur
Door: Martin van Hemert
141021_energie-1
Foto: Adobe Stock

BOMMELERWAARD - De energieloketten van Maasdriel en Zaltbommel zijn weer open. Hier kan iedereen terecht met vragen over het energiezuinig maken van zijn of haar woning.

Van kleine vragen zoals ‘hoe kan ik snel en gemakkelijk mijn energierekening verlagen’ tot complexe vragen als ‘wat kan ik doen zodat ik in de toekomst helemaal geen energiekosten meer heb?’ en 'hoe zit het met een warmtepomp?'

Behoefte
Energieadviseur Boukje Hamersma is blij dat de energieloketten weer opengaan: ”Ik merk toch dat mensen behoefte hebben aan een persoonlijk informatiegesprek. En dat vind ik erg begrijpelijk: je gaat dan toch wat dieper in op de vragen dan dat je bijvoorbeeld via de e-mail doet. Want vaak roept een antwoord een nieuwe vraag op. Die kun je dan meteen bespreken. Zo kunnen woningeigenaren bijvoorbeeld ook foto's van hun woning of hun energierekening meenemen naar het loket. Direct inzoomen op de persoonlijke situatie, wel zo goed.”

Energieloket Maasdriel bevindt zich aan in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel. Energieloket Zaltbommel is gevestigd in Het Groene Huis (in de rechtervleugel van het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 in Zaltbommel). De openingstijden zijn van 13:30 tot 16:30 uur.

Energieloket Maasdriel.

Adres: Kerkstraat 45, Kerkdriel

Open: iedere woensdag van 13:30 – 16:30 uur

Afspraken maken is nodig, via www.EnergieloketMaasdriel.nl/contact

 

Energieloket Zaltbommel

Adres: Het Groene huis (2e etage aan de rechtervleugel van het gemeentehuis), Hogeweg 11, Zaltbommel

Open: iedere woensdag van 13:30 – 16:30 uur

Afspraken maken is niet nodig, maar kan wel. Kijk op www.EnergieloketZaltbommel.nl/contact

Tags