bird
zondag 28 april | 13.48 uur

Dorpsquiz Heerewaarden beleeft geslaagd debuut

26-10-2022 16:07
uur
Door: Britta Alink
261022_QuizHeerewaarden
Jong en oud deed enthousiast mee. Foto: aangeleverd

HEEREWAARDEN - De eerste Dorpsquiz van Heerewaarden is met rond de driehonderd deelnemers een groot succes geworden. Volgens de initiatiefnemers Loesjean van Krieken en Henrie van der Kaaij is het doel bereikt: gezelligheid en verbondenheid gingen boven winnen.

Op vrijdagavond 21 oktober haalden de teamcaptains de boekjes met opdrachten op. "Mooi was te zien hoe iedereen er vol gas mee aan de slag ging", zeggen Loesjean en Henrie. "Tot in de late uurtjes is iedereen bezig geweest met de vragen en opdrachten. De zaterdag was de hele dag gevuld. De teams hebben fietsen, auto's, zelfs boten en drones ingezet om de juiste antwoorden te vinden."

Vervolg
Zaterdagavond volgde een gezellige avond in MFC De Steen waar de teams nog een podiumopdracht moesten opvoeren. In de zaal waren ruim driehonderd bezoekers en deelnemers.

Tijdens de quiz zijn veel foto's en video's gemaakt, die op de Facebook pagina van de Dorpsraad zullen verschijnen. Na de evaluatie wordt besloten of de quiz volgend jaar een vervolg krijgt. "Maar daar lijkt geen twijfel over te bestaan", aldus Loesjean en Henrie.

Tags

Dorpsquiz Heerewaarden,Loesjean van Krieken,Henrie van der Kaaij