bird
donderdag 02 mei | 05.50 uur

Dijkhof Tweewielers sinds kort te vinden aan de Kooihoek

14-03-2024 14:31
uur
140324_RichardDijkhof
Eigenaar Richard Dijkhof in zijn nieuwe winkel. Foto: Marielle Pelle

BRAKEL - Dijkhof Tweewielers is onlangs verhuisd naar een nieuw pand aan de Kooihoek in Brakel, op loopafstand van de vorige locatie aan het Kruispad. De winkel is al dertig jaar een begrip in de regio.

"We hebben nu een moderne en eigentijdse winkel", vertelt eigenaar Richard Dijkhof. "Vijfentwintig jaar geleden verhuisden we van de Koningstraat naar het Kruispad. We openden toen een mooie nieuwe zaak, een echte dorpswinkel. Met de uitstraling en de ruimte die we nu in het nieuwe pand hebben, kunnen we de fietsen nog mooier etaleren.”

In de showroom van maar liefst tweehonderd vierkante meter groot staan de nieuwste modellen. Daarnaast is er de moderne werkplaats, waar de reparatie van alle merken fietsen door vakkundige fietsenmakers wordt uitgevoerd.

Aandacht
“De fiets van nu verdient de aandacht en mag gezien worden. Die zet je niet in een hokje of schuurtje, die verdient het om in de etalage te staan”, vertelt Richard in zijn nieuwe showroom waar alle nieuwe modellen staan. “De fietsen van nu, zijn stijlvolle en praktische e-bikes. Ze zijn ontworpen met oog voor design en detail en met een hoge mate van functionaliteit."

"Met eigenschappen als een comfortabele zitpositie en geïntegreerde verlichtingssystemen zijn fietsen moderne en aantrekkelijke vervoersmiddelen geworden. Scholieren kunnen er veilig mee naar school fietsen, werkenden kunnen hem gebruiken voor woon-werkverkeer en ook voor de sportieve en recreatieve fietser is er volop keuze."

Veel te kiezen
“In 2024 is er veel te kiezen", aldus Richard. "Via de leveranciers is er een ruim aanbod aan modellen en uitvoeringen. In het verleden werd de e-bike gebruikt voor grote afstanden, maar tegenwoordig ontdekt iedereen het comfort van e-bikes. Daardoor is het aanbod van de elektrische fietsen ook flink uitgebreid. Wij willen iedereen de kans geven een e-bike uit te proberen, dat kan binnenkort tijdens de grote Voorjaarsshow in ons nieuwe pand."

De voorjaarsshow is op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart in het pand aan de Kooihoek. Tijdens dit demo-weekend is iedereen van harte welkom in het nieuwe pand. Diverse modellen en merken staan klaar en Melicious Coffee zorgt voor de koffie. Iedereen is welkom om te komen kijken en een proefritje te maken. Meer informatie is te vinden op onderstaande website.

www.dijkhoftweewielers.nl

Tags

Dijkhof Tweewielers,Richard Dijkhof