bird
woensdag 08 mei | 01.40 uur

Derde editie Obstakelrun bij Hoppies op 30 en 31 oktober

06-10-2021 16:16
uur
Door: Martin van Hemert
041021_obstakelrun2-1
• Foto: aangeleverd

AMMERZODEN - De zogeheten Champignon obstakelrun - een jaarlijks terugkerend evenement - vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 en zondag 31 oktober.

De obstakelrun bij Hoppies aan de Zandweg in Ammerzoden, is door de jaren heen een begrip in de wijde omtrek geworden. Het idee voor de Champignon obstakelrun ontstond in samenwerking met champignonkwekerij de Hopwaag en wordt gezien als een mooie afsluiting van Hoppies seizoen. 

Categorieën
Tijdens deze derde editie van de doorgaans spectaculaire run is het mogelijk om in verschillende categorieën deel te nemen. Op zaterdag 30 oktober is het parkoers gereserveerd voor de categorieën individueel groepen, over zes en veertien kilometer.

(Tekst loopt door onder de foto)

Een dag later, op zondag 31 oktober, vindt de zogeheten familierun plaats, voor ouders/grootouders met kinderen vanaf vijf jaar. Daarbij is er de keuze tussen een parkoers van drie en van zes kilometer.

Aanmoedigen
Er zijn nog plaatsen vrij voor potentiële deelnemers. Bij de inschrijving ontvangen zij een sportshirt en na de run wordt er voor een bord eten gezorgd. de organisatie hoopt op een grote opkomst.

"Graag nodigen wij jullie uit, groot en klein, sporter of supporter om tijdens deze afsluiting naar Hoppies te komen om mee te doen of de sporters aan te moedigen. En tijdens deze derde editie krijgen de sportscholen uit de Bommelerwaard de kans om een stukje van het parcours in te vullen. Daarmee kunnen ze zich profileren en op een leuke manier laten zien. Samen gaat dit lukken", zo laat de organisatie weten.

Er kan online worden ingeschreven, het deelnemersveld is ingedeeld in diverse tijdsloten. Inschrijven is mogelijk via de onderstaande website.

www.champignonobstakelrun.nl

Tags

Obstakelrun,Hoppies