bird
zaterdag 27 april | 00.38 uur

Denny Timmers brengt nieuwe single uit

27-05-2021 09:35
uur
CD hoesje - Daar Is Mijn Haven-1
• De nieuwe single is een ballad. (foto: cd-hoesje)

ZALTBOMMEL – Zanger Denny Timmers uit Zaltbommel heeft vorige week een nieuwe single uitgebracht. De ballad ‘Daar is mijn haven’ is een cover van zijn grote voorbeeld Jannes.

Op 21 mei 2021 zou Denny gaan trouwen met de liefde van zijn leven. Door de coronamaatregelen heeft het stel de bruiloft uitgesteld naar september van dit jaar. Maar om de oorspronkelijke trouwdag niet zomaar voorbij te laten gaan heeft de Zaltbommelse zanger besloten het nieuwe liedje uit te brengen.

Henk Damen
Sinds april dit jaar is Denny de samenwerking aangegaan met het team van Bling Music BV onder leiding van de eveneens uit Zaltbommel afkomstige Henk Damen. Dit jaar staan twee nieuwe eigen liedjes op de planning.

Brabant
Danny is geboren en getogen in Brabant en groeide op met het Nederlandse lied. Hij woont sinds een paar jaar in Zaltbommel. In huize Timmers stond altijd een Nederlandse radiozender of etherpiraat aan. Toen hij 23 jaar oud was trok hij de stoute schoenen aan en nam zijn eerste demo-cd op met Nederlandstalige covers.

Talent van de Maand
In 2009 is Denny verkozen tot ‘Talent van de Maand’ met het nummer ‘Ik krijg je naam niet uit m’n hoofd’ op Sterren.nl van de TROS.

Brabantse Nieuwe
Ook was hij te gast bij Brabant Party, het destijds populaire muziekprogramma van Omroep Brabant. Daar werd hij voorgesteld aan het publiek als ‘Brabantse Nieuwe’.

Vanaf 2012 werd het een poosje stil rond de zangcarrière van Denny. Tijdens de coronacrisis vorig jaar begon het weer te kriebelen en is hij weer begonnen met zingen.

Boodschap
“Mijn doel is om nieuwe muziek te maken waarop gefeest kan worden, maar ook liedjes met een boodschap”, zegt hij.

Met zijn enthousiasme en gezellige repertoire is hij een graag geziene gast op pleinfeesten, in tentfeesten, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen. 

www.dennytimmers.nl

 

Tags

denny timmers,daar is mijn haven,bling music