bird
woensdag 20 januari | 19.37 uur

Coronaproof terrasfestival aan de Zandmeren

24-07-2020 11:00
uur
cocktailklein-2
Foto: Adobe Stock

KERKDRIEL – Aan de Zandmeren in Kerkdriel wordt van 14 t/m 30 augustus een zomers terrasfestival gehouden. De kaartverkoop voor het openingsweekend start op maandag 27 juli.

Het festival is georganiseerd door Delicious Events samen met Zandmeren Live. De organisatie van Delicious heeft vanwege de COVID-19 maatregelen besloten het grote Delicious Festival van 5 september een jaar uit te stellen naar 4 september 2021.

Zandmeren City
“We hebben gekeken naar wat wél mogelijk is deze zomer”, laat Delicious weten op facebook. “Met bloed, zweet en tranen, maar vooral trots mogen we bekend maken dat we in unieke samenwerking met Zandmeren Live vanaf 14 t/m 30 augustus elk weekend opengaan met een uniek en gigantisch terrasfestival genaamd: Zandmeren City.”

Kaarten per tafel
Op het strand van Kerkdriel komt een compleet aangekleed terrein aan het water met podia, foodtrucks, (cocktail)bars, de allerleukste artiesten een fonteinen lichtshow en nog veel meer. Kaarten worden verkocht per tafel van 2 of 4 personen. Reserveren is noodzakelijk.

Grand Opening
De Grand Opening van het eerste weekend is op vrijdag 14 augustus van 18:30 tot 23:30 uur met La Fuente, DJ Jantje, Maxx Lips en Wesley Rooijackkerss.

Zaterdag
Zaterdag 15 augustus tussen 18:30 en 23:30 uur spelen de band Band Baby Blue (unplugged) en Disco Snolly presents Keezus Christus.

Hollands feest
Zondag 16 augustus van 15:00 tot 21:00 uur staat een Puur Hollands feest op het programma met optredens van Jeffrey Heessen, Pascal Redekker en Wilbert Pigmans.

Voor meer informatie en ticketverkoop kijk op: www.zandmerencity.nl

Tags

terrasfestival,zandmeren city,delicious

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2