bird
zondag 19 mei | 11.30 uur

Bekendmaking winnaar kunstverkiezing Maasdriel

31-10-2023 11:19
uur
Door: Martin van Hemert
141122-kunstindegemeente.3542x2712x1
Vorig jaar werd Loes van Glabbeek van den Berk de winnares. Foto: gemeente Maasdriel

MAASDRIEL - De kunstwerken van Bertus de Leeuw, Rachel Hom - van den Wildenberg en Danielle van Broekhoven maken nog kans om de verkiezing 'Kunst in de Gemeente' in Maasdriel te winnen.

Het winnende kunstwerk is vervolgens een jaar lang te zien in het gemeentehuis in Kerkdriel. De kunstwerken van deze drie finalisten - met als thema '25 jaar Maasdriel' zijn nog tot en met donderdag 2 november te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis. De jury bestaat dit jaar uit wethouder Anita Sørensen, inwoonster Marion Popelier, kunsthistoricus Roland Gieles, cultuurcoach Mariella van Heck en de winnaar van de vorige verkiezing: Loes van Glabbeek van den Berk.

Uit de drie werken met de meeste stemmen heeft de vakjury op maandag 30 oktober de winnaar gekozen. De bekendmaking daarvan vindt drie dagen later plaats; op donderdag 2 november, om 16:30 uur in de hal van het gemeentehuis in Kerkdriel.

Het team van BWG TV is bij de bekendmaking aanwezig om een videoreportage te maken. Deze zal op een later moment te vinden zijn op de website www.bommelerwaardgids.nl.

Tags

kunst in de gemeente,Maasdriel