bird
maandag 29 april | 00.24 uur

Angelica doet mee aan Miss Teen verkiezing

07-12-2023 10:27
uur
angelica westerlaken_miss gelderland
Stemmen op Angelica kan nog. Onderaan dit artikel staat een linkje. (foto: Robin Shot)

ZALTBOMMEL - De 17-jarige Angelica Westerlaken uit Zaltbommel is finalist voor de verkiezing Miss Teen of Gelderland 2024. De finale is op 15 december. Iedereen kan nog op haar stemmen.

Angelica is in haar vrije tijd vaak te zien in de sportschool. Daarbij vindt ze het sinds kort ook heel leuk om catwalks te oefenen, op haar hoge hakken door het huis. "Een missverkiezing draait niet alleen om hoe mooi je van buiten bent", zegt Angelica. "Maar ook om hoe mooi je van binnen bent. Dat is dan ook een van de redenen dat ik mij heb opgegeven voor dit mooie traject. Ik was toe aan een leuk avontuur, iets wat mij als persoon zou gaan veranderen. Ik wil nog meer persoonlijke groei bereiken."

Mentale gezondheid
Met haar deelname wil Zaltbommelse onder andere aandacht vragen voor mentale gezondheid. "Ik zou hier graag meer belangstelling voor willen", zegt ze. "En uiteraard hoop ik de mooie titel van Miss Gelderland te winnen."

Linda Foudation
Lezers van dit artikel kunnen Angelica helpen door op haar te stemmen. De hoeveelheid stemmen wordt een deel van de uiteindelijke beoordeling, omgerekend naar punten. Wie een stem uitbrengt, steun daarmee ook de Linda Foundation, een goed doel dat zich inzet tegen armoede.

Spanning
Angelica heeft nog geen verwachtingen over eventuele winst. "Ik denk dat iedereen evenveel kans kan maken", zegt ze. "Tijdens alle trainingen zie ik hoe mooi alle meiden groeien en hoe goed iedereen het doet. Dus we zullen met spanning tot de finale van 15 december in Zutphen moeten wachten."

De Zaltbommelse kandidaat wordt gesponsord door La Souris en is te volgen via Instagram: @angelicaa.wes

Stemmen op Angelica kan via: https://missbeautynetherlands.com/product/teen-angelica/

 

 

Tags

angelica westerlaken,miss teen gelderland