bird
maandag 29 april | 07.40 uur

Alle afleveringen van BWG TV-serie ‘Mooist versierde Kersthuis’ nu te bekijken

22-12-2023 12:09
uur
Door: Martin van Hemert
221223_KersthuisSkilift
Foto: BWG TV

BOMMELERWAARD – Alle vijf de afleveringen in het kader van de BWG TV-serie over het ‘Mooist versierde Kersthuis’ zijn sinds vrijdag online te bekijken op deze website.

 In de derde aflevering gaat BWG TV langs bij Henk en Thea uit Zaltbommel. Thea heeft het Kerst-gevoel naar eigen zeggen van huis uit meegekregen. Henk is daar vrolijk in meegegaan.

(Tekst loopt door onder de video)


In uitzending vier is BWG TV op bezoek bij de familie Van Suijdam uit Rossum. Henk-Jan (Henk voor intimi) en Angelique hebben hun eigen rolverdeling als het gaat om de kerstversieringen. Angelique richt zich namelijk hoofdzakelijk op de kerstboom. Het kerstdorpje is juist het paradepaardje van Henk-Jan, de man van Angelique.

(Tekst loopt door onder de video)


En in de vijfde en laatste aflevering neemt BWG TV een kijkje bij Stef en Claudia uit Zuilichem. Zij hebben ieder jaar weer een nieuw idee voor hun kerstdorp. Dit jaar is het een winters landschap met een werkende skilift geworden. 

(Tekst loopt door onder de video)


Alle afleveringen zijn gebundeld in de BWG TV-rubriek ‘Kersthuizen’. Daar zijn ook de twee eerste afleveringen te vinden.

Tags

Mooist versierde Kersthuis,BWG TV