bird
vrijdag 26 april | 17.05 uur

Alle 30 Bommels niet met, maar wel vóór publiek

11-12-2020 15:20
uur
poorterij2-4
Foto: Bommelerwaardgids

ZALTBOMMEL – De voorstelling ‘Alle 30 Bommels, een kerstzinnige beleving’ gaat door. Niet met publiek, maar wel door iedereen online mee te beleven op maandag 21 december om 19:00 uur.

Na de lancering van deze bijzonder voorstelling stroomden de positieve reactie bij De Poorterij binnen. “Er was zelfs zoveel animo, dat we heel veel ‘nee’ zouden moeten verkopen”, zegt directeur Ivo van Harmelen.

Iedereen
Door de grote belangstelling en ook de situatie rondom Covid is besloten het programma op te nemen en in de week voor Kerst via Facebook en YouTube uit te zenden. Daardoor kan iedereen ‘Alle 30 Bommels’ zien. “En misschien worden het wel twee afleveringen”, aldus Van Harmelen.

Paulette Willemse
‘Alle 30 Bommels’ wordt gemaakt door het team van de Poorterij. Op het podium komen dansers van Balletschool Paulette Willemse, leerlingen van het Cambium, jonge gitaristen van Main Music School. Die Kleyne Luyden zorgen voor een stukje cabaret.

Kerstvertelling burgemeester
Burgemeester Pieter van Maaren leest een door Kees Metz geschreven kerstvertelling. Jonge musici van Kindlehart spelen Ierse Folk. The Wieners zijn een knipoog naar de tweede helft van het seizoen.

Presentatie
De presentatie is in handen van Ivo van Harmelen en co-host Valentijn Banga. Valentijn schreef een musical voor het Cambium en zal ook zingen tijdens ‘Alle 30 Bommels’. Er is ook een fotografische bijdrage van de Fotoclub.

Na de live uitzending is het programma op ieder moment terug te kijken via de facebook pagina van De Poorterij en via YouTube.

Tags

alle 30 bommels,poorterij,kerstzinnige kerstbeleving