bird
woensdag 22 mei | 14.19 uur

43e editie Ker-Rolls Kerstshow vernoemd naar prijzenregen

06-12-2023 13:01
uur
Door: Martin van Hemert
041223_Ker-rolls2HR-LR
De kerstshow belooft weer een spektakel te gaan worden. Foto: aangeleverd

KERKDRIEL - RC de Ker-Rolls voert op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 december de 43e editie van de jaarlijkse kerstshow uit. Dit jaar draagt de show van de kunstrolschaatsvereniging uit Kerkdriel de titel 'Awards'. 

Die naam verwijst naar de uitzonderlijke prestatie tijdens het Nederlands Kampioenschap Show, dat in januari van dit jaar plaatsvond. Tijdens dat NK wisten de Ker-Rolls in alle zes de categorieën waarin zij deelnamen de Nederlandse titel te veroveren.

Een unieke prestatie, nog nooit eerder gepresteerd door een rolschaatsvereniging op een NK. Om dat te vieren werden de teams van de kunstrolschaatsclub uit Kerkdriel in maart op het gemeentehuis in het zonnetje gezet. Ook werd er op diverse (internationale) wedstrijden in diverse disciplines goed gescoord door de Ker-Rolls.

Glitter en glamour
De club kijkt daarom naar eigen zeggen met een trots gevoel terug op 2023. Tijdens de kerst-show 'Awards' worden de successen via de rode loper nogmaals belicht. Het belooft een show vol glitter en glamour te gaan worden in De Kreek in Kerkdriel.

De kaarten voor zondag 17 december zijn inmiddels uitverkocht, maar voor vrijdag 15 en zaterdag 16 december zijn er nog wel kaarten beschikbaar. Deze kunnen online worden besteld via de onderstaande website.

www.kerrolls.nl

Tags

Ker-Rolls,Awards,kunstrolschaatsen