bird
vrijdag 24 maart | 16.20 uur

'Alleen maar winnaars' bij talentenjacht De Molshoop

14-03-2023 09:25
uur
Door: Martin van Hemert
060323_Talentenjacht 2023-1
De trotse winnaressen. Foto: aangeleverd

HEDEL - Veertien acts zorgden zaterdag voor vermaak in dorpshuis Gelre's End in Hedel. Dat deden zij tijdens de 39e talentenjacht van stichting jeugdwerk 'De Molshoop'.

Jeugdige talenten beklommen afgelopen weekend het grote podium. Zang en dans passeerden de revue maar ook hoelahoepen en breakdance kwamen aan de orde. "Alleen maar winnaars", aldus de organisatie. Toch werden er door een jury ook 'echte' winnaars aangewezen.

Perfect
In de categorie van vijf tot en met zeven jaar waren zeven optredens gepland. De eerste prijs ging naar de 6-jarige Elise van de Neut die het nummer 'La Festa' van Luna (Junior Songfestival) perfect mee zong en mee danste. Benjamin van Gestel werd tweede en op de derde plaats eindigde Hannelore van Gestel.

In de groep 8 t/m 11 jaar waren optredens te bewonderen. De eerste plaats was voor zes meiden die perfect op elkaar ingespeeld dansten op 'Leven' van Maan; Jade Bouman, Dilana Hernandez, Mila Janse, Noëlle van de Linden, Lizzy Walraven en Noa Pijnenburg. Tweede werden Jolie van Gulik en Benthe van de Mijden en Lotte en Bram van de Linden werden derde.

Tags

De Molshoop,talentenjacht,Gelre's End