over ons | adverteren | sitemap | contact

Woonlinie


Deel deze pagina

Woonlinie is een woningcorporatie met huurwoningen in de Bommelerwaard en in het Land van Heusden en Altena. Woonlinie realiseert tevens een diversiteit aan koop- en huurwoningen, verpleeg- en verzorgingshuizen, scholen, kinderdagverblijven en medische centra.

Woonlinie is actief in 17 kernen in vier gemeenten, waaronder Zaltbommel en Maasdriel (Hurwenen). Per kern gaat Woonlinie na welke bijdrage zij kan leveren aan de kwaliteit van leven en wonen in die kern.

Betrokken en dichtbij
Woonlinie voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor maatschappelijke ontwikkelingen binnen het werkgebied. Alleen in samenwerking met de belanghouders kan Woonlinie daadwerkelijk haar doelstellingen realiseren. Betrokkenheid bij de mens vraagt in deze tijd om warme zakelijkheid. Ruimte voor aandacht, binnen de uitdagingen van een veranderende buitenwereld.

Duurzaam bouwen
Woonlinie werkt op slimme manieren aan een verbetering van het milieu, door het toepassen van energiebesparende maatregelen in nieuwe en bestaande woningen. Woonlinie gaat voor oplossingen die voor onze bewoners een besparing op de woonlasten betekenen.

Leerling-bouwplaatsen
Woonlinie kan als opdrachtgever voor bouwprojecten aannemers aanmoedigen en stimuleren om de bouwplaats als leerling-bouwplaats in te richten.

Onze missie
Woonlinie wil bijdragen aan bloeiende woonkernen en buurten met een eigen karakter en een gevarieerd aanbod aan woningen en voorzieningen. Als netwerkorganisatie werkt ze samen met andere partijen aan een omgeving waarin mensen zich prettig en veilig voelen, kunnen groeien en waaraan zij zelf een waardevolle bijdrage leveren.

Onze identiteit
“Woonlinie is een deskundige organisatie met persoonlijk betrokken werknemers, die in al haar denken en doen klant-, markt- en maatschappijgericht is. Woonlinie onderscheidt zich in haar specialisme in wonen en voegt altijd waarde toe. Zo bindt en verbindt zij op vanzelfsprekende wijze doelgroepen en partners.”

Naam:
Woonlinie
Adres:
Thorbeckestraat 1
5301 NC Zaltbommel
Postadres:
Postbus 2018
5300 CA Zaltbommel
Telefoon:
088 - 520 4000
Email:
info@woonlinie.nl
Website:
www.woonlinie.nl
Openingstijden:
Vestiging Zaltbommel: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Woonlinie logo

Uitgelicht
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden