bird
zondag 26 mei | 05.37 uur

Locked Safe Holland

header_04-1

Bij Locked Safe Holland koopt u alléén de állerbeste beveiligingssystemen

Wij onderscheiden ons in de markt omdat we 'Allround Security' advies geven én realiseren. Deze op service- en dienstverlening gerichte webshop is een verzameling en totstandkoming van ons 'levenswerk'. Een verlengstuk van onze huidige beveiligingsdienst.

Wij zijn beveiligers in hart en nieren. Organisatorische maatregelen, Bouwkundige beveiliging, Elektronische alarm-, camera en toegangscontrolesystemen en een volledig erkend bewakingsbedrijf. Alles het liefst naadloos op elkaar aangesloten.

Ons doel is dat onze klanten 'een goede nachtrust' hebben en 'met een zorgeloos gevoel' op pad gaan. In samenwerking met onze speciaal geselecteerde beveiligingspartners, leveranciers en adequate meldkamer- en beveiligingsdiensten, gaan wij voor snelheid, 100% klanttevredenheid en de hoogst haalbare prijs/ kwaliteit verhouding.

Een beveiligingsplan, opgesteld en uitgevoerd door Locked Safe Holland biedt u absolute veiligheid en zekerheid. Met bijna 35 jaar ervaring in de branche en een prettig, trouw klantenbestand bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres.

Tags