bird
zondag 26 mei | 03.56 uur

van Horssen bv

Schermafbeelding 2020-10-07 om 10.08.59-1

Zeilmakerij
Onze zeilmakerij staat bekend om zijn uitstekende service en perfecte kwaliteit. Kortom, met onze producten bent u altijd “goed onder zeil”.

Kunststof dakbedekking
Wij leveren kunststof dakbedekking voor bedrijfspanden en woningen, met 15 jaar garantie. Een Van Horssen-dak heeft een bewezen levensduur van 30 jaar.

Valbeveiliging
Wij zijn uw complete en gecertificeerde partner op het gebied van permanente valbeveiliging.

Lekbakken
U kunt bij ons terecht voor mobiele, kunststof lekbakken die op locatie opgebouwd kunnen worden. In standaard maten, maatwerk is echter altijd mogelijk.

 

Veelzijdig Van Horssen
We zijn een familiebedrijf dat, vanaf de oprichting door opa Van Horssen in 1942, uitgegroeid is tot een complete organisatie met gemotiveerde en deskundige medewerkers. De dagelijkse leiding is in handen van Wim en Gijsbert van Horssen, ondersteund door de broers Peter, Corné en Dick, eenieder met zijn specifieke kwaliteiten op het gebied van de zeilmakerij, lekbakken, dakbedekking en valbeveiliging. Doordat inmiddels de 4e generatie haar intrede doet, is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd.

Betrouwbaar in levering
De ontwikkeling van kunststof hebben wij nauw op de voet gevolgd en in de loop der jaren heeft ons familiebedrijf een gevarieerd pakket aan producten ontwikkeld en hierin een zeer brede ervaring en expertise opgebouwd.

Een goede service vinden wij zeer belangrijk, wij staan zes dagen per week voor u klaar. Wij kunnen zeer snel leveren, en dat betekent voor ons ook, afspraak is afspraak. Doen wij een belofte, dan komen wij die ook na.

Advies en betrokkenheid
Dankzij onze jaren lange ervaring bieden we u gedegen advies bij de te nemen beslissingen, zodat u voor de beste oplossingen kunt kiezen. Wij leveren alleen producten van zeer goede kwaliteit, producten waar wij voor 100% achterstaan. Wij werken met een vast, eigen team zowel in Aalst als op locatie. Zo houden wij altijd toezicht op de kwaliteit.

Groene gedachte
Om onze groene gedachte verder uit te dragen, ontwikkelen we al ruim 8 jaar ook mobiele lekbakken. Deze opvouwbare lekbakken zorgen ervoor dat milieubelastende vloeistoffen, die niet in de bodem mogen komen, ter plekke eenvoudig worden opgevangen. Deze flexibele lekbakken zijn oprolbaar en opvouwbaar en kunnen direct worden ingezet bij incidenten die het milieu bedreigen. Mocht er door gebruik helaas schade ontstaan aan de lekbakken, dan kunt u de schade in onze eigen werkplaats vakkundig laten herstellen, zodat u de lekbakken direct opnieuw in kunt zetten.

Wij staan klaar voor uw informatieaanvragen en danken u voor het vertrouwen in ons bedrijf.

Peter, Wim, Gijsbert, Corné en Dick van Horssen

Tags