bird
zondag 16 juni | 08.30 uur

Gruppo007 Hardlopen in Zaltbommel

aa-1

LOOPGROEP GRUPPO007 , Hardlopen in Zaltbommel

Gruppo007 is van start gegaan in september 2019 en heeft lopers van ALLE niveaus, er wordt getraind op vaste, verkeersluwe locaties zodat iedereen de training kan afwerken in zijn of haar eigen tempo. Iedere training vindt plaats onder begeleiding van de gediplomeerde KNAU trainers Michel Schoon en John van Rooij, de persoonlijke aandacht is dus altijd gewaarborgd!

John en Michel hebben meer dan 9 jaar ervaring in het begeleiden van lopers op verschillende niveaus. Doormiddel van een goed opgebouwde en uitgebalanceerde training alsmede door een gedegen loopscholing (technisch verantwoord hardlopen) is de kans op een blessure een stuk kleiner.

Er is steeds meer informatie over hardlopen te vinden op internet en in de media. Het kan lastig zijn om te beoordelen wat waardevolle informatie is, ook is het vaak moeilijk om het toe te passen op jouw persoonlijke situatie. Wij zorgen er voor dat we de nieuwste trends en theorieën voor jou op waarde schatten, dan kun jij verantwoord gewoon lekker hardlopen!

Gruppo007 heeft twee trainingsavonden, deze zijn op donderdagavond (de hoofdtraining) en maandagavond van 20.00 tot circa 21.15 uur.
Op de maandag wordt in principe extensief gelopen, dit i.v.m. duurlopen en eventuele wedstrijden/evenementen in het weekend. Op donderdag staat er altijd een intensieve training op het programma.

Hardlopen is onze PASSIE, wij zijn dan ook continue op zoek naar de aller nieuwste wetenschappelijk bewezen trainingsmethodes.
Uiteraard is het sociale aspect in onze gemêleerde groep van inmiddels al meer dan 40 leden ook zeer belangrijk tijdens de training maar ook erna.

Iedereen is van harte welkom voor een GRATIS proeftraining, meer informatie vind je op onze website www.gruppo007.nl

Tags