bird
zondag 26 mei | 04.24 uur

Over de Bommelerwaardgids

 

Sinds 2009 is er een Bommelerwaardgids: het eerste bedrijf dat de regio Bommelerwaard als geheel op de kaart zet en over gemeentegrenzen heen kijkt.

Online Podium van de regio
De website bevat een actuele UITagenda, een schat aan Streekinformatie, actueel Nieuws én complete school, sport, vereniging en bedrijvengids. Zo heb je alles binnen handbereik op je computer en smartphone.

Voor en door de Bommelerwaard
De Bommelerwaardgids is er voor iedereen die op een of andere manier verbonden is met deze regio en informatie zoekt of juist wil delen. Dus zowel voor bedrijven, verenigingen en stichtingen die hier gevestigd zijn, als voor mensen die hier tijdelijk verblijven, wonen of werken.

Meedoen is gratis
Meedoen aan de website is voor het meerendeel gratis. Alleen voor extra promotie(s) vragen wij een vergoeding. Omdat wij niet binnen een strak format werken, kunnen wij snel en creatief inspelen op alle kansen en Ideeën. Heb je een vraag, stel die gerust!

Ieder dorp zijn eigen startpagina
In 2020 is de site grondig vernieuwd en geprofessionaliseerd als online podium en netwerkmedium. Elk dorp heeft zijn eigen pagina. Hier vind je de bezienswaardigheden van het dorp en het laatste nieuws. Handig toch?

Onze missie?

  • Informatie bundelen, regio promoten.
  • Samenwerking bevorderen
  • Betrokken en respectvol voor elkaar én onze leefomgeving
  • Streekproducten en duurzame productie promoten


Wie zit er achter de Bommelerwaardgids?

In 2020 is de Bommelerwaardgids van Simone Thoolen overgenomen door Roelof van den Oever. Bij de herstart van het platform zijn Britta Alink en Melanie van Hemert aangetrokken, bekende gezichten in de regio door hun jarenlange werk voor het Kontakt Bommelerwaard.

Samen met een team aan specialisten, hebben zij de gids nieuw leven in geblazen en blijven we werken aan continue verbeteren van dit prachtige lokale platform.