bird
donderdag 13 juni | 19.39 uur

Truck- en tractorpulling Velddriel afgelast (met video)

23-05-2024 13:27
uur
230524_trucktractorpullingafgelast
Foto: Facebookpagina Truck en tractorpulling Velddriel

VELDDRIEL – De derde editie van truck- en tractorpulling Velddriel is afgelast. De weersomstandigheden gooien teveel roet in het eten om het evenement op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei door te laten gaan.

Dat meldt de organisatie in een bericht op Facebook: “Door de hevige regenval zijn we helaas genoodzaakt om het evenement te annuleren. De reeds verkochte kaarten worden netjes terugbetaald.”

Het evenement zou op vrijdag beginnen met een feestavond, waar Après-ski-hut Rotterdam On Tour Flugel Editie, DJ Mathijs Leerintveld en DJ Mees Pardoel de tent op zijn kop zouden zetten. Op zaterdag zouden overdag de truck- en tractorpulling-wedstrijden worden verreden, waarna in de avond wederom een feestavond in de tent zou plaatsvinden met optredens van onder andere Beatcrooks, Wilbert Pigmans en Dr. Rude.

Iedereen die vragen heeft over het evenement en de afgelasting wordt verzocht contact op te nemen met de organisatie door middel van een PB op Facebook of een mailtje te sturen naar: info@truckpullingvelddriel.nl  

In 2023 kon de tweede editie wel doorgang vinden. Een BWG TV-reportage over dit evenement is hieronder te bekijken.

Tags

Truck- en tractorpulling Velddriel,BWG TV,truckpulling